Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 100g |
![]() |
|
Banan | 480g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1500g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 90g |
![]() |
|
Karob | 12g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kiełki brokuła | 24g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 12g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Marchew | 90g |
![]() |
|
Masło | 30g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 500ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 100g |
![]() |
|
Woda | 750ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 300g |
![]() |