Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 200g |
![]() |
|
Banan | 440g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 270g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 100g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 90g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |