Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 280g |
![]() |
|
Curry | 3g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 350g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Kasza kuskus | 100g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 100g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Parówki 100% z mięsa | 210g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 120g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 160g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 20g |
![]() |
|
Surówka z ogórków z jogurtem naturalnym | 272g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szczypiorek | 20g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |