Wsypać wszystkie składniki do pojemnika, wbić jajka, zmiksować blenderem, smażyć na oleju do ścięcia ok 10 min, przerzucić na drugą stronę na 2min.
Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 90g |
![]() |
|
Banan | 360g |
![]() |
|
Biały pieprz | 2g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 175g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 212g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 25g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Marchew | 30g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Mąka ziemniaczana | 3g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 45g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 130g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 15g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 30g |
![]() |