Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 3g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 130g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Czarne jagody | 125g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kasza manna | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 200ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 250g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 50g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 50g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Siemię lniane | 5g |
![]() |
|
Syrop klonowy | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |