Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Aromat waniliowy | 3g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czarne jagody | 125g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Imbir | 2g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 40g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 250g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 32g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 60g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 50g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 50g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |