Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 60g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 6g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 12g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 340g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |