Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brokuły | 500g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 224g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 220g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |