Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Brokuły | 250g |
3,75 zł
(7,49 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Jogurt naturalny 2% | 480g |
3,71 zł
(4,17 zł) |
|
| Kalafior | 440g |
7,33 zł
(9,99 zł) |
|
| Koper ogrodowy | 10g |
1,20 zł
(2,99 zł) |
|
| Ksylitol | 14g |
0,73 zł
(12,99 zł) |
|
| Mango | 280g |
5,26 zł
(7,99 zł) |
|
| Miód pszczeli | 25g |
0,94 zł
(14,99 zł) |
|
| Mąka jaglana | 60g |
0,72 zł
(11,99 zł) |
|
| Nasiona chia | 5g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
| Ogórek | 180g |
1,20 zł
(3,99 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 25g |
0,17 zł
(6,99 zł) |
|
| Pieprz czarny | 0.25g |
0,02 zł
(1,79 zł) |
|
| Porzeczki czarne | 110g |
1,46 zł
(5,99 zł) |
|
| Sól himalajska | 0.25g |
0,00 zł
(3,49 zł) |
|
| Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |