Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 480g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |