Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 20g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 50g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 310g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |