Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Wszystkie składniki miksujemy w blenderze.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 20g |
![]() |
|
Imbir | 7g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 10g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Melon | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |