Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Masło | 3g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 205g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata | 10g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 30g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |