Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 450g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 20g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 100g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |