Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Kurczaka pokroić w kostkę, wymieszać wraz z kurkumą, curry i solą. Na patelnie dodać 1 łyżkę oleju, wrzucić kurczaka i podsmażyć do zarumienienia. Do miski dodać pokrojone mango, sałatę lodową, kukurydzę, paprykę, oraz kurczaka. Wymieszać wszystko razem.
Dodać sos (1 łyżka miodu, 1 łyżka musztardy, 1 łyżka wody, 1 łyżeczka oliwy z oliwek).
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kapusta pekińska | 200g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 18g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 110g |
![]() |
|
Kurkuma | 10g |
![]() |
|
Mango | 200g |
![]() |
|
Marchew | 150g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 470g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Sól himalajska | 3.25g |
![]() |
|
Woda | 256ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |