Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
| Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
|---|---|---|---|
| Awokado | 40g |
1,24 zł
(13,99 zł) |
|
| Borówka amerykańska | 100g |
2,80 zł
(6,99 zł) |
|
| Bulion warzywny | 500g |
54,61 zł
(55,92 zł) |
|
| Chleb żytni | 70g |
0,66 zł
(3,79 zł) |
|
| Czosnek | 30g |
1,31 zł
(2,19 zł) |
|
| Filet z piersi kurczaka | 100g |
1,74 zł
(8,69 zł) |
|
| Groszek zielony konserwowy bez zalewy | 100g |
0,67 zł
(2,69 zł) |
|
| Gruszka | 130g |
0,91 zł
(6,99 zł) |
|
| Imbir | 5g |
0,14 zł
(5,69 zł) |
|
| Jabłko | 150g |
0,65 zł
(3,49 zł) |
|
| Jagody goji (suszone) | 12g |
1,12 zł
(13,99 zł) |
|
| Koper ogrodowy | 8g |
0,96 zł
(2,99 zł) |
|
| Marchew | 30g |
0,09 zł
(2,29 zł) |
|
| Masło | 10g |
0,25 zł
(4,99 zł) |
|
| Mleko ryżowe | 250ml |
2,37 zł
(9,49 zł) |
|
| Nasiona chia | 5g |
0,14 zł
(6,99 zł) |
|
| Natka pietruszki | 12g |
1,05 zł
(2,19 zł) |
|
| Olej rzepakowy | 10g |
0,07 zł
(6,99 zł) |
|
| Oliwa z oliwek | 5g |
0,22 zł
(10,99 zł) |
|
| Papryka czerwona | 50g |
0,92 zł
(10,99 zł) |
|
| Pomidory | 190g |
1,01 zł
(3,99 zł) |
|
| Por | 55g |
0,95 zł
(3,99 zł) |
|
| Ryż brązowy | 90g |
0,67 zł
(2,99 zł) |
|
| Sardynka w oleju | 30g |
1,50 zł
(5,99 zł) |
|
| Seler, korzeń | 20g |
0,08 zł
(2,69 zł) |
|
| Sok cytrynowy | 6g |
0,16 zł
(5,29 zł) |
|
| Szczypiorek | 5g |
0,50 zł
(2,49 zł) |
|
| Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
| Ziemniaki | 100g |
0,18 zł
(3,69 zł) |