Rodzynki płuczemy na sitku zimną wodą, następnie przelewamy wrzątkiem. Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 3g |
![]() |
|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Banan | 180g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 10g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.35g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rodzynki | 11g |
![]() |
|
Sos sojowy jasny | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 300ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |