Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 180g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 50g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Karob | 6g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Migdały | 5g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 600ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 50g |
![]() |
|
Pomidory | 240g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |