1. Kurczaka czyścimy, kroimy w kostkę i gotujemy w bulionie z umytymi i pokrojonymi szparagami i groszkiem. 2. Gdy mięso będzie miękkie, dodajemy cebulę, majeranek i parmezan (zostawić trochę, do posypania gotowej zupy). 3. Doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. 4. Podajemy na talerzu, posypane resztą parmezanu.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Cytryna | 18g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Groszek zielony | 30g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Majeranek suszony | 1g |
![]() |
|
Masło | 6g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 30g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 150g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Ser parmezan | 16g |
![]() |
|
Szparagi | 120g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 60g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |