Makrelę oczyszczoną z ości miksujemy wraz z cebulą, papryką i pietruszką. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cebula | 140g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 300g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 170g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 60g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.35g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 10g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sałata | 15g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 80g |
![]() |
|
Serek homogenizowany naturalny, 0% tłuszczu | 200g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2.25g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |