Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 125g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 120g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Kiełbasa podwawelska | 50g |
![]() |
|
Kminek | 3g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 50g |
![]() |
|
Liść laurowy | 1g |
![]() |
|
Mango | 250g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 100ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 120g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 100g |
![]() |
|
Pomidory | 300g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 120g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |