Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 40g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 70g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 30g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 350ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |