Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 12g |
![]() |
|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Brokuły | 300g |
![]() |
|
Brzoskwinia | 340g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 100g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 330g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 76g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 460ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Ogórek gruntowy | 70g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 180g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Sok z buraków | 150g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |