Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Aromat waniliowy | 6g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czarne jagody | 250g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 80g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 100ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 500ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 500g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 100g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 100g |
![]() |
|
Parówki 100% z mięsa | 105g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 6g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 100g |
![]() |
|
Wieprzowina, łopatka | 100g |
![]() |