1. Ugotuj kaszę. 2. Zmiksuj w blenderze wszystkie składniki. 3. Posyp sezamem.
Chleb smarujemy masłem, dodajemy kolejno sałatę, szynkę i pokrojonego ogórka
1. Wymieszaj suche składniki w misce, później dodaj mokre składniki i odstaw na 5 min.
2. Roztop łyżkę oleju kokosowego na patelni na średnik płomieniu. Naleśniki smaż przez ok. 5 min aż spód będzie złocisty, następnie obróć i smaż jeszcze ok. 3 min.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 30g |
![]() |
|
Dynia | 250g |
![]() |
|
Gałka muszkatołowa | 1g |
![]() |
|
Imbir (proszek) | 1g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 52g |
![]() |
|
Ksylitol | 7g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 50g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 300g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Ogórek | 90g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 40g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Por | 70g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 15g |
![]() |
|
Płatki ryżowe | 50g |
![]() |
|
Sezam | 15g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 45g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Woda | 125ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |