Kanapkę smarujemy serkiem. Na kanapkę kładziemy szynkę i pomidor.
Autor: qba100
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 30g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 20g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pieczona pierś z indyka | 90g |
![]() |
|
Pomidory | 320g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Serek typu "Fromage" naturalny | 20g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szynka wołowa, gotowana | 30g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 124g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |