Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 240g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 50g |
![]() |
|
Gruszka | 260g |
![]() |
|
Imbir | 25g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 24g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 30ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 160g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 380g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 150g |
![]() |
|
Woda | 1250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |