Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Całość wsypujemy do miski i zalewamy mlekiem.
1. Ogórka drobno pokrój. Nasiona upraż na suchej patelni. 2. Wszystko wymieszaj z serkiem
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 9g |
![]() |
|
Bazylia (suszona) | 4g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Cebula | 70g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 50g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 25g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 50g |
![]() |
|
Koperek suszony | 5g |
![]() |
|
Migdały | 15g |
![]() |
|
Mleko migdałowe | 250g |
![]() |
|
Mąka gryczana | 85g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka z ciecierzycy (cieciorki) | 85g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Ogórek | 80g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 88g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 0.25g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 460g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Pomidory | 710g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 400g |
![]() |
|
Pstrąg strumieniowy, świeży | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Sałata lodowa | 200g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 40g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 300g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Sól himalajska | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 170g |
![]() |
|
Woda | 175ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki, młode | 250g |
0,00 zł
(0,00 zł) |