Słodzik rozpuścić we wrzątku. Na wrzątek wsypać budyń w proszku wymieszany z kaszą manną cały czas mieszając, żeby nie zrobiły się grudki. Gdy masa jest jednolita i gęsta dodajemy twaróg i wszystko dobrze mieszamy. Gotową mieszankę posypujemy owocami, czekoladą i orzechami.
1. Dodaj wszystkie składniki do robota kuchennego i miksuj aż do uzyskania zwartej masy., 2. Z masy formuj kulki wielkości pralinek, obtocz w wiórkach kokosowych. 3. Kulki schowaj do lodówki na co najmniej 30 min aby stwardniały. Smacznego :)
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Aromat waniliowy | 15g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 50g |
![]() |
|
Budyń waniliowy bez cukru | 20g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 550g |
![]() |
|
Cebula | 300g |
![]() |
|
Cukier | 12g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 10g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 400g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 200g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 50g |
![]() |
|
Kasza manna | 20g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Ksylitol | 28g |
![]() |
|
Migdały | 100g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 600g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Ryż długoziarnisty | 220g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ser twarogowy chudy | 150g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 80g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 100g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 240g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 20g |
![]() |
|
Woda | 65ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |