1. Ugotuj kaszę. 2. Zmiksuj w blenderze wszystkie składniki. 3. Posyp sezamem.
Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cukier | 3g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 52g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 30g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 30g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 150ml |
![]() |
|
Mąka orkiszowa | 150g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka pszenna typ 500 | 100g |
![]() |
|
Nasiona dyni | 10g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 220g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 75g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 125g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 45g |
![]() |
|
Sezam | 5g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 1.1g |
![]() |
|
Woda | 400ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |