Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Kukurydzę (odcedzoną), jajko i mleko doprawiamy ulubionymi przyprawami (np. sól, pieprz, bazylia) i miksujemy. Formujemy placki i smażymy na rozgrzanym oleju.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 6g |
![]() |
|
Chleb żytni | 165g |
![]() |
|
Cynamon | 5g |
![]() |
|
Czarne jagody | 250g |
![]() |
|
Drożdże (piekarskie świeże) | 15g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 80g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 200g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 30ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 125ml |
![]() |
|
Mleko sojowe | 500ml |
![]() |
|
Mąka kukurydziana | 30g |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 500g |
![]() |
|
Mąka ryżowa | 100g |
![]() |
|
Ocet balsamiczny | 3g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 100g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 100g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pomidory | 60g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 6g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |