Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Brokuły | 300g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 210g |
![]() |
|
Cytryna | 40g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 100g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Dorsz, świeży, filety bez skóry | 100g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 80g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 100g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 1g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 100g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 100g |
![]() |
|
Sezam | 10g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |