Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 50g |
![]() |
|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 110g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 36g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 6g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Nasiona dyni | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 20g |
![]() |
|
Ogórek kiszony | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 170g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.1g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 25g |
![]() |
|
Polędwica z indyka | 200g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 280g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 165g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 1.1g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 50g |
![]() |
|
Woda | 100ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |