Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 100g |
![]() |
|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy laskowe | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 75g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 15g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |