Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka do hamburgera z sezamem | 53g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 10g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Keczup (ketchup) | 15g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 250g |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Pomidory | 20g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sałata | 5g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 75g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 20g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |