Składniki pasty miksujemy w blenderze. Powstałą pastą smarujemy kromki.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 80g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 102g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Ksylitol | 14g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 60g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 310g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Porzeczki czarne | 110g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Sardynka w oleju | 60g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Sól biała | 1g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |