propozycja przepisu przysłana przez: MyszkaKochaRahima
Cebulę i czosnek podsmaż na rozgrzanej oliwie Dodaj sparzone pomidory i duś przez kilka minut i dopraw dla smaku. Pieczarki i kurczaka pokrój w paski i wrzuć do sosu Dodaj liść laurowy i gotuj, aż mięso będzie miękkie Podawaj z makaronem ugotowanym al dente
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bułka grahamka | 150g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 25g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Curry | 8g |
![]() |
|
Czosnek | 11g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 170g |
![]() |
|
Hummus z chilli | 30g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 20g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 15g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 100g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 200g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oliwki zielone marynowane, konserwowe | 30g |
![]() |
|
Pestki dyni | 20g |
![]() |
|
Pieczarka świeża | 120g |
![]() |
|
Pomidory | 660g |
![]() |
|
Rukola | 50g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 80g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 100g |
![]() |
|
Tuńczyk w wodzie | 120g |
![]() |
|
Łosoś, wędzony | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |