Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula | 250g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 482g |
![]() |
|
Kabanosy | 23g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 30g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 2g |
![]() |
|
Mięso mielone z indyka | 600g |
![]() |
|
Mąka pszenna pełnoziarnista | 50g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 60g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 24g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 25g |
![]() |
|
Papryka ostra (mielona) | 2g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 3g |
![]() |
|
Pomidory | 170g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 50g |
![]() |
|
Sól biała | 3g |
![]() |
|
Woda | 250ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |