Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bazylia (suszona) | 8g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 280g |
![]() |
|
Cebula | 310g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek niedźwiedzi | 0.2g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 150g |
![]() |
|
Jarmuż | 350g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 90g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Koncentrat pomidorowy 30% | 350g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 100g |
![]() |
|
Marchew | 135g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Masło | 10g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 0.2g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pieprz Cayenne | 0.01g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 135g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Por | 140g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 200g |
![]() |
|
Szczypiorek | 6g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |
|
Sól himalajska | 1g |
![]() |