Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 200g |
![]() |
|
Awokado | 140g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 750g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Dynia | 330g |
![]() |
|
Granat | 100g |
![]() |
|
Groch, nasiona suche | 66g |
![]() |
|
Jabłko | 720g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 450g |
![]() |
|
Marchew | 120g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 9g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 30g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 35g |
![]() |
|
Pestki dyni | 30g |
![]() |
|
Pietruszka, korzeń | 120g |
![]() |
|
Pomarańcze | 240g |
![]() |
|
Por | 210g |
![]() |
|
Rodzynki | 14g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 5g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |