Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Zalewamy mlekiem i mieszamy z posiekanymi migdałami, pokrojonym na drobne kawałki bananem i karobem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 210g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Chleb żytni | 140g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Granat | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 160g |
![]() |
|
Kalafior | 250g |
![]() |
|
Karob | 12g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Koper ogrodowy | 32g |
![]() |
|
Migdały | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 20ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 500ml |
![]() |
|
Musztarda | 20g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 40g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 60g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 20g |
![]() |
|
Pomidory | 800g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Rukola | 100g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 30g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 240g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 18g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |