Makrelę oczyszczoną z ości wraz z cebulą, papryką i pietruszką miksujemy. Powstałą pastą smarujemy chleb, a następnie nakładamy sałatę i ogórka.
Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Ananas | 100g |
![]() |
|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Cebula | 110g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Ciecierzyca (cieciorka) | 60g |
![]() |
|
Czosnek | 5g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kiwi | 225g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 16g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 100g |
![]() |
|
Makrela, wędzona | 70g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 1g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 250ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 36g |
![]() |
|
Ogórek kwaszony (kiszony) | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 20g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Orzechy laskowe | 15g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 265g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 45g |
![]() |
|
Sałata | 20g |
![]() |
|
Sezam | 20g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 1g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 28g |
![]() |
|
Szpinak | 250g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 100g |
![]() |