Składniki pasty miksujemy w blenderze (poza kiełkami). Powstałą pastą smarujemy pieczywo. Podajemy z kiełkami.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 1500g |
![]() |
|
Chleb żytni | 105g |
![]() |
|
Cynamon | 8g |
![]() |
|
Czosnek | 90g |
![]() |
|
Jabłko | 720g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 100g |
![]() |
|
Kiełki brokuła | 16g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 8g |
![]() |
|
Marchew | 90g |
![]() |
|
Masło | 30g |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Nasiona słonecznika (łuskane) | 20g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 18g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pomarańcze | 400g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Rodzynki | 14g |
![]() |
|
Rukola | 60g |
![]() |
|
Seler, korzeń | 60g |
![]() |
|
Ser typu "Feta" | 90g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 6g |
![]() |
|
Szczypiorek | 5g |
![]() |
|
Tuńczyk w oleju | 85g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 300g |
![]() |