Płatki zalewamy ok. 0,5 l wrzącej wody i odstawiamy pod przykryciem na kilka godzin. Następnie odlewamy z nich wodę. Mleko kokosowe gotujemy i zalewamy nim płatki, pestki dyni i suszone śliwki. Całość mieszamy i zostawiamy pod przykryciem na kilka minut. Podajemy posypane cynamonem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 20g |
![]() |
|
Brokuły | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 274g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Koperek (świeży) | 10g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Migdały | 30g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 2g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 250ml |
![]() |
|
Mleko krowie 0,5% | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 115ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 5g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 25g |
![]() |
|
Pestki dyni | 10g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Serek twarogowy, homogenizowany, waniliowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sos sojowy (ciemny) | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szparagi | 180g |
![]() |
|
Łosoś, świeży | 170g |
![]() |
|
Śliwki suszone | 40g |
![]() |
|
Śmietana kremowa 30% | 30g |
0,00 zł
(0,00 zł) |