Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Zmiksuj wszystko w blenderze
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 330g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 20g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 50g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Kasza manna | 80g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 115ml |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 300ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 60g |
![]() |
|
Serek twarogowy, homogenizowany, waniliowy | 40g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |