Wsypać wszystkie składniki do pojemnika, wbić jajka, zmiksować blenderem, smażyć na oleju do ścięcia ok 10 min, przerzucić na drugą stronę na 2min.
Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Bulion warzywny | 250g |
![]() |
|
Cebula | 150g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Czerwona fasola (konserwowa) | 120g |
![]() |
|
Czosnek | 10g |
![]() |
|
Fasola biała konserwowa | 420g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 5g |
![]() |
|
Kasza bulgur | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Kasza jaglana | 70g |
![]() |
|
Kumin (kmin rzymski) | 1g |
![]() |
|
Kurkuma | 1g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Masło | 20g |
![]() |
|
Mielona papryka słodka | 8g |
![]() |
|
Migdały | 60g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 100g |
![]() |
|
Mięta suszona | 1g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 400ml |
![]() |
|
Nasiona chia | 10g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 12g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 45g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 240g |
![]() |
|
Pomidory | 120g |
![]() |
|
Pomidory w puszce | 420g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 60g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Szpinak | 60g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 4g |
![]() |