Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Zmiksuj wszystko w blenderze
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 150g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 180g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 240g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Makaron spaghetti pełnoziarnisty | 50g |
![]() |
|
Mango | 120g |
![]() |
|
Margaryna do pieczywa | 10g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Mielone mięso wołowe | 150g |
![]() |
|
Mleko kokosowe (bez cukru) | 240ml |
![]() |
|
Olej kokosowy | 25g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Passata pomidorowa | 150g |
![]() |
|
Pomarańcze | 250g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser gouda tłusty | 75g |
![]() |
|
Szynka z indyka | 40g |
![]() |