Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
1. W misce wymieszać wszystkie suche składniki, następnie dodać wszystkie mokre i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji masy. 2. Piec 12-15 min w 180 stopniach C.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Amarantus ekspandowany | 6g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cebula | 100g |
![]() |
|
Cukier biały | 200g |
![]() |
|
Cukier trzcinowy nierafinowany | 200g |
![]() |
|
Cukier wanilinowy | 10g |
![]() |
|
Cukinia | 600g |
![]() |
|
Czekolada gorzka | 250g |
![]() |
|
Czosnek | 15g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 240g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 100g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 180g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 20g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 200g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Olej kokosowy | 120g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 36g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 180g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 400g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 60g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 80g |
![]() |
|
Rodzynki | 22g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 1g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 240g |
![]() |
|
Sok pomidorowy | 230g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sól biała | 6g |
![]() |
|
Woda | 200ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |