Bułkę przekroić, posmarować masłem. Twaróg wymieszać z jogurtem, doprawić do smaku, nałożyć na pieczywo, posypać szczypiorkiem.
1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Bakłażan | 200g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 100g |
![]() |
|
Bułka grahamka | 50g |
![]() |
|
Czosnek | 3g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 120g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 195g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 75g |
![]() |
|
Masło | 15g |
![]() |
|
Natka pietruszki | 32g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 1g |
![]() |
|
Por | 320g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 100g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 12g |
![]() |
|
Szczypiorek | 3g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |
|
Słodka śmietanka | 100g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Tuńczyk w wodzie | 30g |
![]() |
|
Woda | 850ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Ziemniaki | 160g |
![]() |