Imbir ścieramy i gotujemy z pokrojonymi w kostkę jabłkami i gruszkami, goździkami, olejem i wodą przez około 15 - 20 minut. Pod koniec dodajemy suszone jagody goji.
Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
1. Rzodkiewkę pokrój w plasterki. 2. Wafle ryżowe posmaruj hummusem i obłóż rzodkiewką.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Brokuły | 250g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Hummus naturalny | 40g |
![]() |
|
Imbir | 5g |
![]() |
|
Jabłko | 510g |
![]() |
|
Jagody goji (suszone) | 12g |
![]() |
|
Kalafior | 440g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Kiwi | 75g |
![]() |
|
Koper ogrodowy | 10g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Ogórek | 180g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 0.25g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Sól himalajska | 0.25g |
![]() |
|
Woda | 500ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |