Kaszę jaglaną przelewamy na sitku zimną, a następnie wrzącą wodą. Gotujemy pod przykryciem w 125g lekko posolonej wody, z dodatkiem rodzynek i obranych i pokrojonych jabłek. Pod koniec dodajemy cynamon. Najlepiej smakuje na zimno.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 3g |
![]() |
|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cynamon | 4g |
![]() |
|
Czarne jagody | 125g |
![]() |
|
Gruszka | 125g |
![]() |
|
Jabłko | 360g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 550g |
![]() |
|
Kalafior | 150g |
![]() |
|
Kasza jaglana | 50g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko sojowe | 250ml |
![]() |
|
Mąka pszenna typ 500 | 250g |
![]() |
|
Olej słonecznikowy | 50g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 5g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 50g |
![]() |
|
Proszek do pieczenia | 3g |
![]() |
|
Rodzynki | 7g |
![]() |
|
Rzeżucha | 5g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Rzodkiewka | 60g |
![]() |
|
Serek twarogowy ziarnisty | 80g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Sok pomarańczowy | 20g |
![]() |
|
Szczypiorek | 10g |
![]() |